EA, amb Adam Tomàs al capdavant, apel·la a continuar avançant en l’Amposta de futur

Davant d’unes 450 persones i acompanyat de les persones que conformen la candidatura, el cap de llista d’ERC – Esquerra d’Amposta, Adam Tomàs, va presentar els quatre eixos principals del programa electoral amb que la formació republicana es presenta a les eleccions del proper 28 de maig.

Abans, però, l’alcaldable va posar en valor els projectes executats en els vuit anys de govern d’ERC-EA a Amposta i va remarcar la tasca de transformació feta des del 2015, especialment en projectes a llarg termini que ara comencen a donar el seu fruit, com la recuperació de l’edifici del Sindicat o de l’antic col·legi de les Monges. També va destacar els 30 milions d’euros en inversió que s’han destinat en aquest últim mandat i va fer èmfasi al fet que aquests projectes, sumats a altres com la creació del Casal Cívic de Gent Gran o el pavelló de Tecnificació,  que «donen credibilitat a la tasca transformadora feta per l’equip d’ERC-EA i avala el projecte de futur que presentem per als pròxims quatre anys».

El programa, dividit en quatre eixos de transformació de la ciutat – verda, socioeconòmica, democràtica i comunitària- conté un total de 150 mesures que, segons l’actual alcalde d’Amposta «queden avalades per totes les mesures transformades que l’equip d’ERC-EA hem fet realitat a Amposta en els últims vuit anys». Tomàs va fer esment de les mesures més destacades, com la millora del cicle de l’aigua amb la construcció de les depuradores de Poble Nou i Eucaliptus, l’ampliació del polígon industrial de l’Oriola, la creació de la nova llar d’infants o l’augment del parc d’habitatge públic.

El programa sencer es pot consultar a https://adamtomas.cat/programa-2023/.

Ramon Nadal i Núria Marco, actuals membres de la llista, van encarregar-se d’obrir l’acte. Nadal, provinent de família vinculada a Esquerra, va explicar com des de ben petit ha viscut la política a casa, passant de ser el partit que no guanyava les eleccions a aquell que va aconseguir arribar a govern i fer polítiques que han canviat la societat ampostina. Per la seva banda, Marco va destacar la capacitat de l’equip d’ERC-EA de fer no només polítiques visibles, sinó també polítiques invisibles, aquelles que costen més de veure, però que incideixen directament a la millora de la qualitat de vida de les persones.

L’exconsellera Dolors Bassa, en un dels primers actes electorals a què assistia des de la seva posada en llibertat, va agrair a Tomàs la tasca feta per fer d’Amposta una ciutat republicana, amb una política de proximitat i d’atenció a les persones.

Abans de donar pas al parlament de l’alcaldable, es va projectar el vídeo de campanya de la formació política, que posa en relleu la voluntat d’Adam Tomàs i del seu equip de continuar fent d’Amposta una ciutat de tothom i per a tothom, avançant al costat de la ciutadania.

Inés Martí, actual número 2 de la llista, va ser l’encarregada de presentar l’alcaldable d’ERC-EA, de qui va destacar les qualitats personals i de lideratge, que converteixen Tomàs en el millor candidat per continuar governant la ciutat.

Per tancar l’acte, el president d’ERC a Catalunya, Oriol Junqueras va agrair de nou el lideratge de Tomàs al capdavant del partit a Amposta i va encoratjar els assistents a continuar apostant per la candidatura d’ERC-EA, l’única candidatura que és útil per continuar transformant la ciutat.

 


Deixa un comentari

La teva adreça electrónica no es publicarà. Els camps marcats * són obligatoris

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies