L’arranjament integral de la carretera d’Amposta al Poble Nou, proposta destacada del programa d’ERC-EA per als nuclis aïllats

Adam Tomàs, alcaldable d’Esquerra Republicana – Esquerra d’Amposta a l’Ajuntament d’Amposta, acompanyat de diferents membres de la llista, ha presentat aquest divendres al matí les propostes dels republicans per al Poble Nou del Delta. Abans, però, Tomàs ha volgut posar en valor el “nivell de desenvolupament de les propostes que duien al programa electoral per executar el mandat que tot just acaba”. Tomàs ha destacat el compliment de compromisos històrics com el dipòsit d’aigua projectat des del 2004 però que no s’havia executat, el canvi de tot l’enllumenat, la primera fase del tancament de les pistes poliesportives, la restauració de l’església, la carretera de La Ràpita a Poble Nou amb el suport de la Diputació de Tarragona, l’impuls de la dinamització cultural en l’Art als Patis i Lligallos, l’obertura del punt d’informació turística o el punt verd, que ha permès clausurar abocadors incontrolats, i l’arribada del gas a Poble Nou.

Fet el balanç, Tomàs ha anunciat els que seran els compromisos de la formació republicana per al Poble Nou. En aquest sentit, ha destacat com a proposta destacada: l’arranjament integral de la carretera que va des d’Amposta fins Poble Nou (la TV2041), que passa per la Casa de Fusta i que s’inicia al conegut Pont de Canes. “Són deu quilòmetres de carretera que convertirem en un espai ciclable en alguns trams i que ens comprometem a renovar de manera integral”, ha dit.

Tomàs també s’ha compromès a habilitar el nou casal cívic de Poble Nou, gràcies a la futura adquisició de la casa annexa a l’església, fruit del compromís amb el Bisbat de Tortosa i donar així compliment de les reclamacions històriques dels veïns i veïnes. Els republicans també es comprometen a fer la segona fase del tancament de les pistes poliesportives i a construir la depuradora de Poble Nou. “La construcció de la depuradora és una acció que ja tenim treballada. El 2009 el projecte es va aturar i el 2015 amb l’entrada al govern el tornem a activar, actualment el projecte està en redacció per part del Consell Comarcal del Montsià i el compromís és que l’ACA acabi fent la depuradora”, ha acabat Tomàs.


Deixa un comentari

La teva adreça electrónica no es publicarà. Els camps marcats * són obligatoris

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies