Adam Tomàs presenta una candidatura amb 29 membres per “seguir transformant Amposta”

Dissabte 22 d’abril a les 12 del migdia, Adam Tomàs, cap de llista d’ERC – Esquerra d’Amposta i actual alcalde de la capital del Montsià, va presentar els membres de la llista que l’acompanyaran a les eleccions municipals del 28 de maig. Una llista amb 29 membres (16 dones i 13 homes) “per seguir transformant Amposta”, en paraules del candidat. “Som els de l’autocrítica, la sostenibilitat, la pluralitat, la humilitat, la transparència, som aquells que fan que les coses passen”, va posar en valor Tomàs en el seu discurs de tancament.

 

Ell mateix va ser l’encarregat de presentar, un a un, els 29 membres que conformen la llista i que volen ser “una representació diversa de la ciutat”. Entre els nous fitxatges a la candidatura, ja anunciats amb anterioritat per les xarxes socials d’Esquerra d’Amposta, destaquen personalitats del colectiu gitano, perfils joves, del món cultural i de l’advocacia entre altres: Ramon Nadal i Fabra, Ariadna Tomàs i Iborra, Núria Gil i Duran, Maria Garcia i Cortés, Judit Montañes i Gine, Blanca Seguí i Arrufat, i Jesús Gómez Fernández.

 

L’encarregada de donar la benvinguda va ser Daniela Gil i Gamboa, colombiana d’origen i ampostina d’adopció, tal i com ella mateixa es va definir, que va poder transmetre als assistents la transformació republicana que s’ha dut a terme per part de l’equip d’Adam Tomàs. Tot seguit, va tenir lloc la intervenció de Susanna Sancho i Maigí, regidora de Serveis Socials i Mercat en l’actual mandat, que va fer un repàs de les vivències viscudes des de l’oposició fins avui a govern.

A l’acte, que va tindre lloc a la plaça del Mercat, van assistir unes 300 persones.


Deixa un comentari

La teva adreça electrónica no es publicarà. Els camps marcats * són obligatoris

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies