El dipòsit d’aigua i les millores de la depuradora, principals línies d’actuació d’Esquerra d’Amposta per a la zona d’Eucaliptus

En una roda de premsa realitzada al mateix Eucaliptus, el candidat d’Esquerra d’Amposta, Adam Tomàs, ha enumerat les propostes de la seva candidatura per a aquesta zona de la ciutat. “Volem que Eucaliptus es converteixi en el pulmó verd d’Amposta, una zona en un gran valor turístic i paisatgístic, que volem cuidar i respectar perquè sigui un atractiu per als habitants de la zona com per als visitants”, ha dit l’alcaldable. Tomàs ha afegit que “sabem que ens trobem davant d’una platja verge, natural i per això no pot obtenir la bandera blava, com alguns grups de l’oposició proposen, però sabem que aquest és el seu encant, que sigui un espai ple de natura i per això ens encarreguem de la neteja”.
Pel que fa a la mateixa urbanització, Tomàs ha comentat: “sabem que la depuradora i el dipòsit d’aigua són temes que preocupen als veïns i veïnes d’Eucaliptus, per això vetllarem per l’ampliació de la depuradora dels Muntells per tal de fer la connexió amb els pous d’Eucaliptus, així com executarem el projecte del dipòsit d’aigua d’acord amb allò que ja contemplava el projecte d’urbanització”. Tomàs ha afegit “sabem que les obres realitzades per antics governs els han costat molts diners als veïns i veïnes i per això volem que totes aquestes millores no repercuteixin en les butxaques d’aquells que ja han pagat molt”.
Pel que fa a l’adequació de la platja, el candidat d’Esquerra ha comentat que “impulsarem conjuntament amb Costes de l’Estat la creació de zones de pas amb passarel·les de fusta des de la urbanització fins a la platja, per això, sabem que haurem d’adequar el pas per diverses finques”.
Sobre això, Adam Tomàs ha afegit “també voldria remarcar la millora en la neteja i la recollida de brossa, que els veïns em comenten que ja s’ha notat, i que quan es posi en marxa el nou contracte garantirà un alt nivell de neteja i jardineria en tota la urbanització”.
Per acabar el candidat d’Esquerra d’Amposta ha afegit “sabem que per a molts turistes del Delta, la senyalització pot ser un problema, ja que es perden, així que també promourem la millora de les indicacions.”

Totes les mesures per a la urbanització de l’Eucaliptus.
145. Vetllarem per l’ampliació de la depuradora dels Muntells per tal de fer la connexió amb els pous d’Eucaliptus.
146. Realitzarem les obres necessàries per tal d’adequar la urbanització feta a la connexió de la depuradora, sense cap cost per als veïns.
147. Impulsarem conjuntament amb Costes de l’Estat la creació de zones de pas amb passarel·les de fusta des de la urbanització fins a la platja.
148. Executarem el projecte del dipòsit d’aigua d’Eucaliptus d’acord amb allò que ja contemplava el projecte d’urbanització.
149. Implementarem el nou servei de neteja i jardineria, ja adjudicat, que garantirà mitjans tècnics i humans fixos per a Eucaliptus.
150. Promourem la millora de les indicacions per tal de facilitar la localització d’Eucaliptus per als turistes.


Deixa un comentari

La teva adreça electrónica no es publicarà. Els camps marcats * són obligatoris

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies