Un reglament de Participació Ciutadana, amb nous mecanismes i estructures formals de participació, principal compromís en Participació i Transparència

“Cal seguir enfortint el govern ètic, transparent i participatiu i per això un dels nostres eixos programàtics és la Participació Transparència”, assenyala l’alcalde Adam Tomàs, tot destacant que en aquest sentit, entre les 150 mesures concretes, n’hi ha set destinades a aquest eix. Per fomentar encara més la participació ciutadana en la presa de decisions i la vida municipal, l’alcaldable republicà destaca que la voluntat d’Esquerra és elaborar un Reglament de Participació Ciutadana que incorpori i reguli els mecanismes i instruments de participació, i a la vegada es modificarà el Reglament Orgànic Municipal per adequar-lo als nous mecanismes de participació. Altres propostes electorals per fomentar la participació seran “crear un registre ciutadà per impulsar la participació”, “desenvolupar estructures de participació formal” o “impulsar iniciatives d’acció comunitària a l’espai públic”. “És evident que continuarem fent tot allò que hem engegat aquest darrer mandat com, per exemple, les assemblees informatives periòdiques o aquelles extraordinàries per traslladar informació a la ciutadania”, afegeix l’alcalde.

Quant a transparència, Esquerra d’Amposta es compromet a continuar treballant per assolir la puntuació màxima del segell Infoparticipa així com a prioritzar l’ús de mitjans telemàtics de manera complementària a la resta d’espais i canals que té l’Ajuntament per tal de garantir la transparència municipal.

Totes les mesures de Participació i Transparència.

Participació:
60. Elaborarem un Reglament de Participació Ciutadana i modificarem el Reglament Orgànic Municipal per adequar-lo als nous mecanismes de participació.
61. Desenvoluparem estructures de participació formal.
62. Consolidarem els processos de participació i en promourem de nous.
63. Crearem un registre ciutadà per impulsar la participació.
64. Impulsarem iniciatives d’acció comunitària a l’espai públic.

Transparència:
65. Continuarem treballant per assolir la puntuació màxima del segell Infoparticipa.
66. Prioritzarem l’ús de mitjans telemàtics de manera complementària a la resta d’espais i canals de l’Ajuntament per tal de garantir la transparència municipal.


Deixa un comentari

La teva adreça electrónica no es publicarà. Els camps marcats * són obligatoris

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies