Esquerra d’Amposta projecta una zona lúdica a l’entorn de l’antic parc de bombers

Amb la voluntat de continuar posant en valor la zona del riu, Esquerra d’Amposta ha presentat una de les seves propostes per al proper mandat: una zona lúdica a la pastilla on estava el parc de bombers. Segons el candidat d’Esquerra d’Amposta, Adam Tomàs, “durant aquests quatre anys l’equip de govern d’Esquerra hem potenciat la zona del riu, amb tot un seguit d’actuacions que han posat en valor la façana fluvial i amb aquesta actuació volem seguir apostant per millorar l’entorn situat a tocar del riu”.

Aquesta actuació, preveu l’enderroc de tots els edificis que hi ha i la construcció d’una gran plaça amb edificis de nova construcció que sortirien a licitació via concurs. A més, aquest projecte també va lligat a l’ampliació de les instal·lacions del club nàutic. Segons Tomàs, “per tal de garantir que el Club Nàutic pugui ficar les embarcacions que té en aquests moments a una de les naus que ha de ser enderrocada, s’ha de fer l’ampliació del club de Nàutic als terrenys que vam adquirir recentment i d’aquesta manera donar resposta a les necessitats del club”.

A més, per continuar amb la voluntat de posar en valor el tram urbà del riu Ebre, Tomàs aposta per fer-lo més atractiu turísticament. L’alcaldable republicà ha manifestat que “tenim la voluntat de tirar endavant una proposta turística vinculada al riu que tingui la façana fluvial i el fets bèl·lics com a atractius i buscant una oferta gastronòmica en un vaixell vinculada a la navegació fluvial”.

Totes les propostes electorals d’Esquerra d’Amposta les podeu consultar aquí.


Deixa un comentari

La teva adreça electrónica no es publicarà. Els camps marcats * són obligatoris

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies