Esquerra d’Amposta proposa 150 mesures per seguir endavant

“150 mesures que ens permetran seguir endavant amb un model de ciutat on la justícia social sigui el principi que ho orienti tot i amb les persones al centre de totes les decisions”. Així defineix l’alcaldable d’Esquerra d’Amposta – Esquerra Republicana, Adam Tomàs, el programa electoral de la formació republicana per a les eleccions del maig. Un programa distribuït en cinc grans eixos i amb un total de 150 propostes programàtiques que volen continuar amb el projecte engegat fa quatre anys i que inclouen actuacions a Amposta, i també al Poble Nou del Delta i a l’Eucaliptus.

“És un programa que té present les necessitats de tots els col·lectius de la ciutat”, assenyala Tomàs.
Així, el programa inclou polítiques per fomentar la implantació de noves empreses i indústries –com la reducció d’impostos municipals vinculats a les activitats industrials i comercials o la finalització del desplegament de la fibra òptica als polígons industrials-, el turisme –amb la creació d’un aparcament de caravanes o la consolidació de la Torre de Sant Joan com a punt d’interès turístic- o el comerç –amb la creació d’espais urbans amables per al comerç o les campanyes de sensibilització sobre la importància de la compra de proximitat-.

“És, a més, un programa ambiciós quant a les polítiques vinculades al benestar, la cultura, l’habitatge, l’esport i l’ensenyament”, afegeix l’alcaldable, “perquè són les polítiques que construiran una Amposta més justa i inclusiva, per garantir tots els drets socials i la igualtat d’oportunitats entre tots els seus ciutadans”. D’aquestes mesures, en destaca, per exemple, la promoció del model d’Educació 360, el suport als centres educatius i ampes per afavorir l’accés universal a l’educació o l’ampliació del reforç escolar. També la promoció d’habitatge jove al nucli antic o el foment del model d’habitatge; les polítiques transversals per a la igualtat de condicions entre tots els ciutadans i ciutadanes o una xarxa de serveis i equipaments socials destinats a la infància i l’adolescència.

El programa tampoc oblida la necessitat de modernitzar Amposta, amb actuacions urbanístiques com l’obertura del carrer Itàlia, entre els carrers Sant Cristòfol i el carrer Poble Nou del Delta i la del carrer Goya fins al carrer Amèrica, l’accessibilitat del pas per sobre de l’avinguda Santa Bàrbara a la prolongació de l’avinguda Catalunya o la reurbanització de la plaça Lluís Companys. També el creixement de carrils bici, l’eliminació de barreres arquitectòniques o la finalització de la renovació de l’enllumenat.

Totes les mesures les podeu consultar aquí.


Deixa un comentari

La teva adreça electrónica no es publicarà. Els camps marcats * són obligatoris

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies