Posada de llarg de la candidatura d’Esquerra d’Amposta davant d’un auditori de la Lira ple de gom a gom

Davant d’un teatre-auditori de la Lira ple i amb gent de peu, la candidatura d’Esquerra Republicana – Esquerra d’Amposta va escenificar, dissabte 11 de maig, l’arrancada de la cursa electoral cap al 26 de maig amb un acte central de campanya on l’alcaldable, Adam Tomàs, va demanar el suport a la seva candidatura per poder seguir endavant amb el projecte de ciutat engegat fa quatre anys i que té les persones com a centre de totes les decisions. L’acte va comptar amb la presència del conseller d’Afers Exteriors, Alfred Bosch.

Acompanyat de tots els membres de la seva candidatura, Tomàs va explicar que “fruit de la confiança que ens vau fer fa quatre anys, hem posat damunt la taula temes que pretenen configurar un nou model de ciutat, amb una mirada llarga i no de quatre anys, que és el que dura un mandat”, tot detallant: “Hem parlat de sostenibilitat, eficiència, transparència, participació, patrimoni, habitatge, generositat amb el territori; hem parlat de persones i de ciutadania i de posar l’Ajuntament al servei de la ciutat”. “Hem situat la ciutadania al centre de la governança, construint una forma de fer govern participativa i col·laborativa com mai l’havia hagut, amb transparència”, va insistir el candidat republicà, “hem acostat la informació i les decisions a les ciutadanes i els ciutadans; hem establert un diàleg constant i també hem rendit comptes de forma periòdica”.

“També hem parlat de nova política, entesa com a la relació entre la ciutadania i el govern, però també entre les forces polítiques de l’Ajuntament; no ha estat fàcil, però continuarem insistint perquè volem un espai de diàleg per fer una Amposta millor”, va dir Tomàs. L’auditori va arrancar a aplaudiments quan el candidat va insistir: “jo no em presento com a alcalde perquè m’insultin, hem de poder parlar de tot ordenadament perquè allò que ens ha d’unir és fer d’Amposta la millor ciutat on viure”.

Tomàs no va voler entrar al detall del programa electoral –“us els donarem a conèixer totes les nostres propostes durant aquests dies de campanya”- i va voler parlar de “model de ciutat”. “La justícia social serà el principi que orientarà tot el nostre treball, visibilitzant tot tipus de famíles i creant des de al coresponsabilitat una ciutat on es visqui de forma agradable a totes les edats de la vida i on puguem garantir tots els drets socials i la igualtat d’oportunitats”, va dir, tot afegint: “estem aquí per construir una ciutat on tots els ciutadans i ciutadanes tinguin la possibilitat de portar una vida digna i amb capacitat de participació social”. “Treballarem per la justícia social, per la dinamització socioeconòmica, però de forma responsable, per l’educació de ciutadans i ciutadanes, per fer-los lliures i per una gestió pública dels serveis que sigui responsable ambientalment”, va cloure.

Aquest model de ciutat es trasllada amb un programa de cinc eixos: l’Ajuntament al servei de la gent, Treball i activitat econòmica; Benestar, cultura, esport i ensenyament; Participació i transparència; Espai públic, habitatge i sostenibilitat.

Joana Serret, la persona que tanca la llista, va ser l’encarregada d’obrir l’acte i presentar l’alcaldable. Amb un parlament espontani, Serret va dir: “És una persona honesta, treballadora i positiva; durant aquests quatre anys ha fet coses molt positives i ha tingut un equip igual que ell; com l’equip que ara l’acompanya, que té moltes ganes de fer coses positives per a la ciutat”, va dir.

El conseller Alfred Bosch va ser l’encarregat de tancar l’acte amb un parlament en el qual va demanar el vot per Esquerra Republicana, tant a les eleccions municipals com a les europees per veure un mapa tenyit del groc republicà. “És amb gent com a Adam Tomàs i tota la llista que l’acompanya que tenim l’esperança que aquest canvi profund que anel·lem serà una realitat el proper 26 de maig. Aquella nit electoral veurem un mapa tenyit de groc”. “Volem guanyar per fer la República de tothom, que hi hagi un canvi profund per a tothom i a tot arreu i que, en comptes que hi hagi els del PHN, hi governi la gent que defensa que lo riu és vida”, va dir.


Deixa un comentari

La teva adreça electrónica no es publicarà. Els camps marcats * són obligatoris

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies