Les persones, fil conductor del programa electoral d’Esquerra d’Amposta

“Continuar garantint que el màxim de recursos de l’Ajuntament retornin a la ciutadania, posant èmfasi amb la inversió social i d’aquesta forma contribuir a millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans”. Aquest és el gran objectiu del programa electoral amb què Esquerra d’Amposta vol revalidar la majoria absoluta a les eleccions municipals. Aquest dijous al matí, l’alcaldable, Adam Tomàs, acompanyat de membres de la candidatura, ha presentat els eixos del programa electoral, “per continuar desenvolupant el projecte de ciutat que hem iniciat aquests quatre anys, amb la voluntat de seguir millorant la qualitat de vida de les ampostines i ampostins”.

“Es tracta d’un programa que té les persones al centre”, ha dit Tomàs, “i s’estructura en cinc grans blocs: l’Ajuntament al servei de la gent; treball i economia; benestar, cultura, esport i ensenyament; participació i transparència, i espai públic, habitatge i sostenibilitat”. Dins d’aquests cinc eixos, es detallen una vintena de propostes genèriques”.

Adam Tomàs, candidat d’Esquerra d’Amposta – Esquerra Republicana a les eleccions municipals a la capital del Montsià ha elegit el darrer dia de precampanya per presentar els eixos principals del programa electoral. A més, aquest programa electoral es desenvolupa amb un programa més extens, amb un centenar de propostes concretes que es podran consultar a través de la web.

Entre aquesta vintena de mesures, Tomàs ha destacat propostes com l’ampliació de l’actual hotel d’entitats, per doblar-ne la seva capacitat; la revisió a la baixa dels impostos municipals que afecten a les activitats industrials i comercials; la reforma del mercat municipal; la creació d’un reglament de Participació Ciutadana; la recuperació del patrimoni històric i cultural; el model d’Educació 360 perquè l’educació sigui present a totes les polítiques públiques o polítiques d’habitatge per garantir aquest dret universal. “Són tot mesures que volen continuar amb el projecte de ciutat que hem iniciat aquests quatre anys i que està modernitzant la nostra ciutat”, ha dit l’alcaldable.

Podeu consultar els cinc eixos i aquestes mesures aquí.


Deixa un comentari

La teva adreça electrónica no es publicarà. Els camps marcats * són obligatoris

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies