Estrenem local per estar més a prop de tu

 

«Perquè volem estar més a prop de la ciutadania». Amb aquestes paraules, l’alcaldable d’Esquerra d’Amposta -Esquerra Republicana de Catalunya (EA-ERC) a les municipals, Adam Tomàs, donava per obert el nou local de campanya de la formació republicana. «És un nou punt de trobada amb la ciutadania», deia, «un espai on les ampostines i ampostins podran trobar-nos per xerrar una estona i traslladar-nos les seves inquietuds». «El lema de precampanya és Més a prop i això és el que volem amb aquest espai, estar més a prop de la gent de la ciutat, per això la ubicació cèntrica que hem escollit», tancava Tomàs.

El nou local, ubicat a uns baixos de la plaça del Mercat, està obert de dilluns a divendres de 19 a 21. Tothom qui ho vulgui es pot reunir amb els candidats i candidates, per traslladar-los les seves inquietuds.


Deixa un comentari

La teva adreça electrónica no es publicarà. Els camps marcats * són obligatoris

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies