Núria Marco, una nova incorporació a la candidatura d’Esquerra d’Amposta

A pocs dies de començar a presentar la llista definitiva d’Esquerra d’Amposta, avui és el torn de presentar a Núria Marco, una de les noves incorporacions. Marco és llicenciada en Traducció i Interpretació d’Anglès i Xinès per la UAB, cursant un any d’Erasmus a Copenhaguen. A més a més també té el màster en Tradumàtica i el màster en Formació de professorat de secundària, batxillerat i d’idiomes.

A nivell laboral, Marco ha estat professora d’anglès en instituts de secundària i en acadèmies d’idiomes, tècnica d’exportació i, actualment, treballa com a traductora de contingut digital.

Núria ha estat molt vinculada al món esportiu de la ciutat ja que és membre de la Sala d’Esgrima d’Amposta des que tenia 6 anys, club amb el qual va estar becada al centre de tecnificació Joaquim Blume i al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat. Actualment, aprofita per entrenar al club sempre que pot i continua competint però ara des d’una vessant més lúdica. Marco també ha estat lligada al món cultural de la ciutat ja que és sòcia de la Lira Ampostina, entitat on va començar a estudiar música de petita i de la qual ha estat membre de la banda durant més de 15 anys.

Marco s’uneix amb la candidatura amb la voluntat de continuar el projecte de ciutat que ha estat portant a terme el govern d’Esquerra d’Amposta durant aquests anys: “Crec que és important continuar treballant per Amposta amb la proximitat amb què s’ha fet aquests últims quatre anys”. “Em fa molta il•lusió tenir l’oportunitat d’implicar-me per primer cop en un projecte polític com aquest”, ha afegit.

Per la seva banda, Adam Tomàs, alcalde d’Amposta i candidat a la reelecció, s’ha mostrat agraït amb Marco per haver donat el pas de sumar-se a la candidatura. A més, ha destacat que “la seva trajectòria formativa, professional i personal, participant activament de dos entitats de la ciutat, demostra que Núria és una persona dinàmica i implicada; dos valors molt importants per al projecte d’Esquerra d’Amposta”. “Estic convençut que sumarà una experiència i uns coneixements de gran valor que enriquiran el nostre projecte de ciutat”, ha dit l’alcaldable.


Deixa un comentari

La teva adreça electrónica no es publicarà. Els camps marcats * són obligatoris

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies