Joana Serret tancarà la candidatura d’Esquerra d’Amposta

Joana Serret s’incorpora a la candidatura d’Esquerra d’Amposta i serà la persona que tancarà la llista. Serret és la responsable del servei de biblioteca a Amposta des de fa 40 anys, una professió que ha viscut amb passió des de ben petita.

Joana va ser una de les pioneres dels premis literaris a Amposta als anys 80, organitzant certàmens populars i estudiantils que van tenir un gran ressò en el seu moment. Ara és la persona encarregada d’organitzador les Jornades de les Lletres Ebrenques des de 2006 i del Premi de Narrativa Breu Ciutat d’Amposta des de 2008.

Serà primer cop que Serret s’implica políticament “El fet de ser treballadora pública m’ha permès viure la política de prop però des de fora i ara penso que és el moment de fer un pas endavant i donar confiança a la candidatura que encapçala Adam Tomàs”.

L’alcalde d’Amposta i candidat a la reelecció, Adam Tomàs, s’ha mostrat agraït amb Joana per donar-li suport a les eleccions municipals sumant-se a la candidatura d’Esquerra d’Amposta. “És un honor per a nosaltres que una persona tant referent en el món de la cultura d’Amposta com Joana és sumi a la candidatura”, ha dit l’alcaldable. “Joana és un reflex del que és la nostra llista, una llista oberta i transversal que té la voluntat de ser el màxim de representativa de la nostra ciutat, és per això que pensem que és la persona idònia per tancar la llista”, ha afegit Tomàs.


Deixa un comentari

La teva adreça electrónica no es publicarà. Els camps marcats * són obligatoris

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies