El coordinador de Joventut a l’Ebre s’incorpora a la candidatura d’Esquerra d’Amposta

Joan Barberà, Coordinador Territorial de Joventut a les Terres de l’Ebre, és la següent persona en incorporar-se a la candidatura d’Esquerra d’Amposta. Barberà és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport per la Universitat de Barcelona (UB) i diplomat en Magisteri per la Universitat Rovira i Virgili (URV). Tanmateix, també té un màster en rendiment esportiu per la Universitat Autònoma de Madrid (UAM) i té el Curs de Direcció de centres educatius del Departament d’Ensenyament.

Barberà va exercir com a professor i mestre des del 2008 fins al novembre del 2018, moment en el qual es va incorporar al capdavant de la Coordinació Territorial de Joventut. Des del 2010 també és formador de l’Escola Catalana de l’Esport del Consell Català de l’Esport i fou Esportista d’alt nivell i entrenador del Club Nàutic Amposta i del Centre de Tecnificació Esportiva de les Terres de l’Ebre, així com assessor i promotor de múltiples activitats esportives.

Barberà s’incorpora a la candidatura d’Esquerra d’Amposta en la voluntat de sumar i aportar la seva experiència tant en el món educatiu i esportiu com en matèria de joventut. ‘M’incorporo a la candidatura d’Esquerra d’Amposta per responsabilitat i amb la voluntat d’aportar el meu gra de sora per millorar la ciutat, també tinc la voluntat de treballar en matèria de jovent d’una manera transversal, sent un enllaç directe entre l’Ajuntament i la Generalitat”, ha dit Barberà.

Per la seva banda, l’alcalde d’Amposta i candidat a la reelecció, Adam Tomàs, ha agraït a Barberà el fet que doni suport a la seva candidatura. “Fa uns mesos Joan ens va fer confiança per ser el Coordinador Territorial de Joventut i ara fa un pas més enllà i ens dona confiança a nivell municipal anant a la llista d’Esquerra d’Amposta”. Per Tomàs, “Joan Barberà és el nexe d’unió que ha de permetre que es generin sinèrgies de treball entre Ajuntament i Generalitat en matèria de joventut”.


Deixa un comentari

La teva adreça electrónica no es publicarà. Els camps marcats * són obligatoris

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies