Pep Simó, nova incorporació a la candidatura per a les municipals

Esquerra Republicana d’Amposta ha començat a presentar els primers membres que s’incorporaran a la llista electoral per a les pròximes eleccions municipals. La primera incorporació és el periodista Pep Simó. Nascut a Amposta l’any 1984, Simó és llicenciat en Periodisme, diplomat en Turisme i té un Màster en Màrqueting i Promoció Turística, a més, també s’ha especialitzat en el món del màrqueting digital. Pel que fa a l’àmbit professional ha treballat a empreses com Atrápalo, el Club TR3SC o Turisme de Catalunya, entre d’altres. El nou membre de la candidatura d’Esquerra Republicana va marxar de la seva ciutat per estudiar i des de llavors ha viscut a diverses ciutats com Tarragona, Barcelona, Madrid, Londres o Montpeller on ha compaginat la formació i el treball. No obstant això, fa 3 anys va decidir tornar a viure a Amposta, lloc on ha creat l’agència de comunicació Lo Faro i la marca de roba Del Terreno.

Simó, ha afirmat que “és el moment de fer un pas endavant després d’anys d’activisme”. “Em fa especial il·lusió treballar per al meu poble; formar part d’aquesta llista és una oportunitat i tinc moltes ganes d’ajudar a fer d’Amposta la ciutat integradora i prospera que tots volem”, ha afegit.

Simó ha viscut la política sempre de molt a prop, ja que és fill de Josep Maria Simó, alcalde de l’Ajuntament d’Amposta entre els anys 1983 i 1987. “Aquesta serà la meva primera participació en la política institucional, encara que fa anys que formo part de diferents moviments culturals i polítics a la ciutat, com les Festes Alternatives Surt al Castell o el moviment 15-M”, ha dit Simó.

Per la seva banda l’alcalde d’Amposta i candidat a la reelecció, Adam Tomàs, ha agraït que Simó se sumi al projecte d’Esquerra i ha valorat el fet que el jove hagi apostat per fer el salt a la política municipal activa, després d’una rica trajectòria en moviments socials. «Pep és la primera incorporació a una llista que vol sumar persones de diferents sensibilitats i trajectòries», ha acabat dient l’alcaldable.


Deixa un comentari

La teva adreça electrónica no es publicarà. Els camps marcats * són obligatoris

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies