Esquerra Republicana renova la coalició amb Esquerra d’Amposta per a municipals

Esquerra Republicana de Catalunya a Amposta tornarà anar de la mà d’Esquerra d’Amposta a les properes eleccions municipals. Una coalició electoral que té més de 20 anys d’història i que l’Alcalde d’Amposta i candidat de la coalició, Adam Tomàs, ha posat en valor: “La coalició entre Esquerra Republicana i Esquerra d’Amposta ens ha permès caminar cap a l’horitzó que es van marcar al 1995, any en què vam realitzar per primer cop aquest pacte electoral i on vam treure 811 vots i 1 regidor. L’horitzó era aconseguir l’alcaldia d’Amposta per tal de poder portar a terme un nou model de gestió de la ciutat basat en la transparència, la participació ciutadana i en la gestió eficient dels recursos; objectiu que vam assolir l’any 2015 amb 4.400 vots i 11 regidors”.

Per la seva banda, Víctor Conesa, representant d’Esquerra d’Amposta, ha destacat la feina feta durant aquests 24 anys de coalició. “La coalició sempre s’ha caracteritzat per treballar en benefici d’Amposta, primer des de l’oposició fent-ho de manera constructiva i rigorosa i ara des del govern esforçant-se per millorar cada dia més la ciutat”. A més a més, Esquerra d’Amposta disposarà de representació a la candidatura municipal.

Tomàs també ha anunciat que a aquesta coalició se sumarà gent independent, amb la voluntat que la candidatura sigui al màxim d’àmplia possible. “Volem tornar a fer una llista que sigui un reflex de la ciutadania, és per això que tornarem a apostar per obrir la llista a la ciutadania incorporant gent independent de diferents sectors de la població”, ha dit l’alcaldable. “En les properes setmanes anirem anunciant persones que es sumen al nostre projecte”, ha afegit Tomàs.


Deixa un comentari

La teva adreça electrónica no es publicarà. Els camps marcats * són obligatoris

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies