Adam Tomàs aspira a revalidar la majoria amb una acció de govern que avala Esquerra

«A la ciutadania li vam prometre un canvi, que jo estic convençut que hem dut a terme i que la ciutadania ha rebut com a tal». Són paraules de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, divendres 8 de febrer durant la conferència que va pronunciar en el marc de la seva presentació oficial com a alcaldable d’Esquerra a les eleccions municipals del maig del 2019. «Però també som conscients que de les 150 mesures programàtiques que vam plantejar al programa de fa quatre anys, n’hem complert el 70%», va continuar Tomàs, tot argumentant que «algunes es quedaran al calaix, algunes perquè s’han descartat, algunes perquè no té sentit fer quan no hi ha base per a fer-les i per tant s’han de replantejar, i d’altres no les hem pogut fer perquè hem hagut de fer front a actuacions que no haguessim pensat mai que ens hagués tocat fer». Tomàs va apuntar alguns exemples, com la substitució del clavegueram en estat nefast.

Davant d’un auditori ple, Tomàs va aprofitar el seu discurs per fer repàs de tota l’acció de govern feta en l’últim mandat, desgranant l’actuació per regidories i agraint la tasca feta i la implicació dels deu regidors de govern. Una actuació que espera, va dir, sigui la credencial d’Esquerra per revalidar la majoria absoluta obtinguda al maig del 2019.

L’alcalde i candidat a la reelecció va desgranar, també, les que considera que han de ser les prioritats de la ciutat els pròxims quatre anys «L’objectiu és revalidar la majoria absoluta, i crec que hem treballat com per a continuar tenint-la, estem molt satisfets amb la feina feta i passi el que passi assumirem la decisió de la ciutadania», va dir l’alcalde.

L’exconseller de Justícia, Carles Mundó, a poques hores d’afrontar el judici pel procés de l’1-O, va ser l’encarregat d’apadrinar Tomàs. Mundó va defensar: «Si fos d’Amposta, votaria Adam Tomàs, perquè només té tres prioritats: Amposta, Amposta i Amposta», va dir.

La regidora d’Ensenyament i Cultura, Inés Martí, i número dos de Tomàs a la llista del maig de 2015, va ser l’encarregada de presentar el candidat des d’una visió més personal.

 

 


Deixa un comentari

La teva adreça electrónica no es publicarà. Els camps marcats * són obligatoris

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies