Menú d'informació
Menú de notícies

Manifest de la plataforma ciutadana

Sumem per Amposta

 Sumem per una nova Amposta

Aquestes properes eleccions municipals vénen marcades a tot arreu pel context de canvi i la nova relació que els ciutadans volem establir amb les institucions i els seus governants. És una oportunitat per deixar enrere els vicis de la vella política i nosaltres ens sentim motivats per afavorir aquest canvi.

Amposta, a més és de les poques ciutats que encara no ha trencat amb la paràlisi que provoca una manera de fer política construïda a base de majories absolutes. Vint-i-quatre anys que han portat la ciutat a l’actual situació d’estancament, a l’opacitat en la gestió i a l’esterilitat en el debat.

Cal donar el pas i apostar per la regeneració política, per una nova manera de conduir la gestió municipal. Per un nou Ajuntament que tingui la participació ciutadana, la transparència i l’ètica com a principis fonamentals.

Entre les opcions possibles, la més ferma és la candidatura encapçalada per Adam Tomàs, un candidat que representa un canvi generacional. Un alcaldable que s’ha compromès a no compaginar l’Alcaldia amb cap altre càrrec polític o professional, i a exercir el càrrec, en cas de ser escollit, per un període màxim de vuit anys.

El proper 24 de maig, s’obre l’oportunitat de l’alternança que reivindiquem per a Amposta i això només serà possible si els ciutadans donem el pas, som protagonistes i participem massivament en les eleccions municipals.

Qualsevol canvi comença en un mateix i, en democràcia, votar és la millor eina per fer-ho possible. El primer pas per construir una nova Amposta és anar a les urnes i aconseguir una gran participació que es recordi durant molt de temps.

Amb aquesta declaració, les persones i entitats que la subscrivim volem expressar la necessitat de sumar-nos per treballar junts i així afavorir el canvi que situï Amposta en un context nou, més plural i democràtic.

◊◊


 

SUMA’T AL CANVI! Si vols donar suport al manifest, només cal que enviïs un correu electrònic a manifest@sumemamposta.cat indicant el teu nom, cognoms i telèfon de contacte. El nom de les persones que signin podrà aparèixer en aquesta pàgina web com una de les persones adherides al manifest pel canvi. El número de telèfon és imprescindible per si necessitem comprovar la teva identitat i què una altra persona no estigui utilitzant el teu nom.

◊◊

 Algunes de les persones que donen suport al manifest, són:

– Àngel Escuin Segarra

– Àngel Porres Garcia

– Àngels Zaragoza Senis

– Antonio Recio Ramos

– Arcadi Segura i Mnontañés

– Carles González Romeu

– Carme Grau Segura

– Clara Salvadó Caballé

– Desireé Castells Giné

– Edgar Pasqual Murillo Gala

– Francesc Xavier Roig Agulló

– Francisco Recio Azuaga

– Gabriel Tomàs Figueres

– Inés Martí Herrero

– Iolanda Espuny Casanova

– Jaume Vidal Arasa

– Jesús Ferré Fornós

– Joan Barberà Carceller

– Joan Carles Campanals Garcia

– Joaquim Vilarnau Dalmau

– Joel Garriga Estellé

– José Recio Azuaga

– José Recio Ramos

– Josep Ferran Bel Querol

– Josep Maria Forcadell Caballé

– Josefa Caballé Fosch

– Josep Maria Sanz Massó

– Julià Ortiga Bonfill

– Laura Boscà Candel

– Lluís Cid Martí

– Maite Ferré Roca

– Marc Arasa Grau

– Marc Aubeso Albiol

– Marc Ferreres Porres

– Margarita Pujol Martí

– Maria Josep Cervera Flores

– Maria Rosa Daga Recio

– Miquel Bonet Pons

– Mireia Pagés Solano

– Mònica Borràs Miguel

– Montse Morales Garcia

– Neus Arasa Franch

– Neus Mangrané Sancho

– Núria Barberà Martínez

– Oriol Fuster Cabrera

– Pau Arasa Grau

– Pau Rodríguez Ruiz

– Pere Montañana Arzo

– Ramon Estrader Garcia

– Ramon Gallart Sánchez

– Roman Esquerré Ferré

– Rosa Maria Espelta Llaveria

– Salvador Queral Tapias

– Santi Martí Herrero

– Severino Valmaña Noé

– Sofia Cruz Villegas

– Victor Arribas Gómez

– Victoriano Conesa Escoda

– Xavi Dasi Lizarraga

– Xavier Abril Ferrer

– Xaro Valldepérez Cabrillana

– Yolanda Saez Tena

Entrevista post electoral a Canal 21

Publicat per a 14:13 en Eleccions 2015, Nova Amposta, Vídeos | 0 comentaris

En aquesta entrevista que em van fer ahir dimecres al programa Primera Columna a Canal 21 , analitzo la nit electoral i desgrano alguns punts sobre les prioritats del nou govern un cop sigui constituït. Us convido a veure-la.  

llegir més

Entrevista post electoral a Canal Terres de l’Ebre

Publicat per a 18:06 en Nova Amposta, Presència en mitjans, Vídeos | 0 comentaris

Ahir dimarts, un cop passades les eleccions, em van fer aquesta entrevista al programa l’Ebre al Dia de Canal Terres de l’Ebre Televisió.  Explico algunes de les primeres mesures al capdavant de l’Ajuntament d’Amposta un cop sigui investit com a Alcalde. També, com es començarà a dibuixar la nova Amposta i com imprimirem el nou estil de fer política i de relacionar-nos  amb la ciutadania. Us deixo l’enllaç: http://canalte.xiptv.cat/lebre-al-dia/capitol/edicio-26-05-2015...

llegir més

Amposta vol un canvi i el tindrà

Publicat per a 13:27 en Nova Amposta, Presència en mitjans | 0 comentaris

  Aquest és el titular d’una petita entrevista que  em va fer el Diari de Tarragona com a nou alcalde d’Amposta. Us adjunto l’enllaç a la notícia. http://www.diaridetarragona.com/municipals-2015/42487/amposta-vol-un-canvi-i-el-tindra  

llegir més

El canvi a Amposta ha estat possible. 4.400 gràcies!

Publicat per a 11:27 en Eleccions 2015, Nova Amposta | 0 comentaris

Moltes gràcies a la ciutadania d’Amposta per la participació en general en aquestes eleccions municipals i pel majoritari suport a Esquerra d’Amposta en particular. Treballarem des del primer dia amb humilitat, honestedat, diàleg i constància. Governarem per a tots i no contra ningú. Com a nou alcalde, seré el primer servidor del poble i no a la inversa. Obrirem les portes de l’Ajuntament i el farem participatiu i transparent. L’Ajuntament torna a ser del poble! Visca...

llegir més

Us convido a l’acte de final de campanya

Publicat per a 18:51 en Eleccions 2015, Nova Amposta | 0 comentaris

  Portem molt de temps treballant per una nova Amposta. Aquestes 2 últimes setmanes han estat especialment intenses. Per això, aquesta nit de divendres volem posar punt i final a aquesta campanya tots junts, compartint-ho amb tu i amb els teus, en un acte distès. Tothom hi està convidat. A més, comptarem amb una actuació musical. A partir d’aquí, diumenge tothom a votar. Nomé si totes i tots els qui volem un canvi anem a votar, ho aconseguirem! Ens veiem aquesta nit! A partir de les 23h al Llar....

llegir més

Apostem per l’estalvi energètic com a eina per reduir la despesa

Publicat per a 12:04 en Eleccions 2015, Nova Amposta, Propostes de ciutat | 0 comentaris

Us adjunto el text de la nota de premsa que vam enviar en matèria energètica. Crec que heu d’estar assabentats de tot allò que proposem i en què creiem. **   Esquerra d’Amposta aposta per l’estalvi energètic com a eina per reduir la despesa El candidat d’Esquerra d’Amposta, Adam Tomàs, ha presentat aquest matí les seves propostes en matèria d’estalvi energètic i en optimització de recursos. Tomàs, ha manifestat que ‘Amposta és una ciutat verge en matèria de reducció de despesa d’energia i de subministrament en renovables, i això és...

llegir més

Per la igualtat LGTB i contra la homofòbia

Publicat per a 17:35 en Eleccions 2015, Nova Amposta, Propostes de ciutat | 0 comentaris

Farem d’Amposta una ciutat respectuosa amb la diversitat sexual, compromesa amb la igualtat de les persones lesbianes, gais, transexuals i bisexuals (LGTB) i frontalment contrària a la homofòbia.

llegir més

Nou espai com a Casal de la Gent Gran

Publicat per a 9:24 en Nova Amposta, Propostes de ciutat | 0 comentaris

Impulsarem un nou espai com a Casal de la Gent Gran d’acord amb les necessitats de la ciutat.

llegir més

Recull de premsa: foment de l’ocupació

Publicat per a 9:44 en Nova Amposta, Presència en mitjans, Propostes de ciutat | 0 comentaris

Notícia a CanalTE on presento propostes per fomentar l’ocupació i la dinamització econòmica a Amposta.

llegir més

L’esport, un salt endavant

Publicat per a 11:21 en Nova Amposta, Propostes de ciutat | 0 comentaris

Planificarem el creixement de la zona esportiva per donar sortida a les necessitats dels usuaris i impulsarem les noves infraestructures necessàries.

llegir més