Menú d'informació
Menú de notícies

Publicat per a mai 22, 2015 en Eleccions 2015, Nova Amposta | 0 comentaris

Us convido a l’acte de final de campanya

 

Portem molt de temps treballant per una nova Amposta. Aquestes 2 últimes setmanes han estat especialment intenses. Per això, aquesta nit de divendres volem posar punt i final a aquesta campanya tots junts, compartint-ho amb tu i amb els teus, en un acte distès. Tothom hi està convidat. A més, comptarem amb una actuació musical. A partir d’aquí, diumenge tothom a votar. Nomé si totes i tots els qui volem un canvi anem a votar, ho aconseguirem! Ens veiem aquesta nit! A partir de les 23h al Llar.

 

Cartell Llar

Publicar una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>