Menú d'informació
Menú de notícies

Publicat per a mai 15, 2015 en Eleccions 2015, Presència en mitjans | 0 comentaris

Estem convençuts que podem guanyar i guanyarem

 

Aquest titular és el que encapçala la notícia de l’aguaita.cat sobre l’acte central de campanya d’ahir d’Esquerra d’Amposta. Moltes gràcies a les més de 400 persones que ens acompanyar a l’auditori de les Fires!

Vaig acabar el meu discurs amb aquestes paraules que ara aquí us deixo i em refermo en elles:

”Que el dia 24 ningú es quede a casa. Si no aconseguim tombar CiU portaran 32 anys. Hi ha gent de la meua candidatura que no la té esta edat. No us demano només el vot, sinó que cadascú de vosaltres convenceu una sola persona que en les passades eleccions es va quedar a casa per a que ens vingue a votar, si sou capaços, guanyaré”.

En aquest enllaç podeu consultar la notícia íntegra:

http://www.naciodigital.cat/delcamp/ebrediari/noticia/4280/tomas/erc/estem/convencuts/podem/guanyar/guanyarem

Junts Pel canvi

Publicar una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>