Menú d'informació
Menú de notícies

Publicat per a mai 22, 2015 en Eleccions 2015, Propostes de ciutat | 0 comentaris

Projectarem la connexió del centre de la ciutat del futur mitjançant dos noves rambles.

 

Projectarem la connexió del centre de la ciutat del futur mitjançant dos noves rambles. Aquest és un projecte a llarg termini, pensant en l’Amposta del futur però que hem de començar a perfilar mentre gestionem el dia a dia. Només amb una visió ampla bastirem una Amposta forta, pròspera i diversa.

 

22 M - CIUTAT DEL FUTUR-01

Publicar una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>