Menú d'informació
Menú de notícies

Publicat per a mai 7, 2015 en Eleccions 2015, Propostes de ciutat | 0 comentaris

La creació de treball serà la nostra prioritat

rodaocupacio Cada euro que paguem amb els nostres impostos ha de ser utilitzat per millorar la situació dels ciutadans amb la creació d’ocupació com a prioritat. Us adjunto el text de la nota de premsa d’ahir sobre aquest aspecte tan important:

**

La creació d’ocupació serà la principal prioritat d’Esquerra d’Amposta

El candidat a l’Alcaldia d’Esquerra d’Amposta, Adam Tomàs, ha exposat aquest matí la greu situació en què es troba la ciutat en matèria d’ocupació: ‘la taxa d’atur al municipi d’Amposta està arribant a màxims històrics, situant-se per sobre de les 2.100 persones, i les diverses accions que s’han engegat des del consistori no han aconseguit capgirar la tendència negativa que es va iniciar l’any 2008’.

Per tal de fer front a aquesta situació, el candidat d’Esquerra d’Amposta, ha manifestat que la principal preocupació de la seva candidatura serà la creació de llocs de treball i la reactivació de l’activitat econòmica. Segons Tomàs ‘el nostre programa de govern conté l’eix “Més treball, menys atur” en el què s’exposen tot un seguit d’accions que permetran generar ocupació i reactivar l’activitat econòmica’.

Entre les mesures programàtiques destaca la priorització de la contractació d’empreses de la ciutat en les obres i serveis que s’hagin de realitzar des de l’Ajuntament i entitats municipals. Segons Tomàs ‘el sector empresarial i industrial del poble no s’ha sentit suficientment recolzat per l’Ajuntament aquesta legislatura’.

Per tal de potenciar l’arribada de noves empreses que fomentin l’economia productiva, Esquerra d’Amposta considera que és del tot necessari posar a disposició de les empreses projectes estratègics en la creació de llocs de treball, i sòl a un preu raonable tot fomentant la intervenció activa. ‘El desenvolupament urbanístic dels polígons va tenir un elevat accent d’afany urbanístic, cosa que ha fet que el preu actual d’aquests espais sigui molt alt i les empreses optin per marxar a poblacions veïnes’, ha exposat el candidat republicà.

 Una altra acció que vol portar a terme Esquerra d’Amposta per fomentar l’ocupació consisteix en destinar una partida a subvencionar a aquelles empreses que contractin persones a l’atur. Sobre aquesta qüestió, Tomàs ha manifestat:  ‘crearem una convocatòria de subvencions per a les empreses i autònoms que contractin persones en situació d’atur, especialment de llarga durada, per exemple amb un sistema 3 + 3, i una empresa contracta tres mesos un treballador, l’ajuntament el contracta tres mes’. Aquest ha estat un model d’èxit a d’altres municipis amb voluntat de generar treball.

 Adam Tomàs, també ha anunciat que en el cas de què Esquerra d’Amposta governi, impulsarà Plans d’Ocupació Locals, a banda dels que puguin arribar d’altres administracions. Així ha recordat que ‘hi ha municipis propers en els què un 40% de la població en situació d’atur ha passat per Plans d’Ocupació, amb l’ajuda que això comporta a les famílies’

A banda d’aquesta propostes, la candidatura d’Esquerra d’Amposta també aposta per accions com la creació d’un sistema de rotació per tal que els empresaris del sector de la construcció puguin desenvolupar obra pública d’interès local, el foment de l’economia productiva amb la bonificació i exempció d’impostos a la implantació industrial o la creació d’una brigada jove per impulsar la inserció laboral juvenil durant l’estiu.

Enllaç a la notícia: http://locals.esquerra.cat/amposta/article/25957/la-creacio-docupacio-sera-la-principal-prioritat-desquerra-damposta#sthash.m36wiBDC.dpuf

Publicar una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>