Menú d'informació
Menú de notícies

Publicat per a mai 27, 2015 en Nova Amposta, Presència en mitjans, Vídeos | 0 comentaris

Entrevista post electoral a Canal Terres de l’Ebre

Ahir dimarts, un cop passades les eleccions, em van fer aquesta entrevista al programa l’Ebre al Dia de Canal Terres de l’Ebre Televisió.  Explico algunes de les primeres mesures al capdavant de l’Ajuntament d’Amposta un cop sigui investit com a Alcalde. També, com es començarà a dibuixar la nova Amposta i com imprimirem el nou estil de fer política i de relacionar-nos  amb la ciutadania. Us deixo l’enllaç:

http://canalte.xiptv.cat/lebre-al-dia/capitol/edicio-26-05-2015

 

Publicar una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>