Menú d'informació
Menú de notícies

Publicat per a mai 26, 2015 en Eleccions 2015, Nova Amposta | 0 comentaris

El canvi a Amposta ha estat possible. 4.400 gràcies!

Moltes gràcies a la ciutadania d’Amposta per la participació en general en aquestes eleccions municipals i pel majoritari suport a Esquerra d’Amposta en particular. Treballarem des del primer dia amb humilitat, honestedat, diàleg i constància. Governarem per a tots i no contra ningú. Com a nou alcalde, seré el primer servidor del poble i no a la inversa. Obrirem les portes de l’Ajuntament i el farem participatiu i transparent. L’Ajuntament torna a ser del poble! Visca Amposta!

gracies 4400-01

Publicar una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>