Menú d'informació
Menú de notícies

Publicat per a mai 18, 2015 en Actualitat ampostina, Eleccions 2015 | 0 comentaris

Crida als abstencionistes per poder guanyar les eleccions d’Amposta

Foto acte

Us reprodueixo la notícia sobre l’acte central d’Esquerra d’Amposta, dijous passat, fent una crida perquè els abstencionistes contribueixin  a portar el canvi a Amposta.

**
 

Tomàs fa una crida als abstencionistes ampostins per guanyar les eleccions

 

Acompanyat de la secretària general d’ERC, Marta Rovira, del diputat republicà Lluís Salvadó, de la diputada d’ICV, Hortènsia Grau, i de l’exconsellera Marta Cid, el candidat d’Esquerra d’Amposta a l’alcaldia, Adam Tomàs, va celebrar a l’Auditori Municipal davant 400 assistents el seu acte de campanya. La candidatura formada per ERC, Esquerra d’Amposta, ICV-EUiA i la plataforma ciutadana Sumem Amposta, sota l’eslògan ‘Junts pel Canvi’, va mostrar-se convençuda que aquesta vegada guanyaran les eleccions.

L’acte el va presentar el mestre Ramon Gallart, signant del manifest de Sumem Amposta. Gallart va donar pas a la secretària general d’ERC, Marta Rovira, que va fixar com a objectiu principal d’aquestes eleccions: ‘posar les institucions al servei dels ciutadans’. En aquest sentit, va enumerar quatre prioritats: ‘fer els pobles i les ciutats de les persones; construir oportunitats; cooperació entre municipis per ser més eficients; i regeneració democràtica’. Després d’ella va prendre la paraula Rosabel Recio. representant d’ICV i número quatre a la llista d’Esquerra d’Amposta. Recio va reivindicar el paper de les dones, la necessitat d’impulsar polítiques d’igualtat, i sobretot d’ampliar actuacions de rescat social per ajudar aquells que més pateixen la crisi.

Tot se seguit va intervenir Adam Tomàs, alcaldable d’Esquerra d’Amposta, que va recordar que ‘si alguna cosa abandera aquesta candidatura és el canvi, necessitem un canvi de govern a la nostra ciutat’. Tomàs va recordar que Amposta porta 24 anys de govern de CiU amb majoria absoluta fet que ha provocat que avui dia es ‘visqui un ambient de divisió que com a poble que no ens mereixem i que impedeix que la ciutat tiri endavant amb força’.  Segons Tomàs: ‘tenim un equip de govern que ha convertit qualsevol discrepància en una batalla monumental, un govern que a més de planificar malament té un problema d’actitud i d’aptitud’.

El candidat d’Esquerra d’Amposta va centrar gran part del seu discurs en la ‘necessitat del canvi’ i en les propostes de govern agrupades en tres eixos: ‘ocupació, atenció a les persones i nova política’’. Tomàs va destacar que ‘si estant a l’oposició hem estat capaços de presentar propostes positives, també serem capaços de tirar endavant un bon govern’.

El candidat va assegurar que el seu ‘continuarà sent un projecte obert i plural. Estem convençuts que volem i podem guanyar. Per això sumem, perquè puguem guanyar’ va manifestar abans d’acabar demanant que ‘el dia 24 ningú es quedi a casa’.   Tomàs va fer una crida a que cadascú dels assistents convencés a una sola persona que en les passades eleccions es va quedar a casa per a que ara votin Esquerra d’Amposta. ‘Si sou capaços de fer-ho, guanyaré’.

- Podeu trobar la notícia original en aquest enllaç:

http://locals.esquerra.cat/amposta/article/26488/tomas-fa-una-crida-als-abstencionistes-ampostins-per-guanyar-les-eleccions#sthash.R7ufhIzf.dpuf

 

 

Publicar una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>