Menú d'informació
Menú de notícies

Publicat per a mai 12, 2015 en Eleccions 2015, Propostes de ciutat | 0 comentaris

Crearem el “Certamen Internacional de Bandes ciutat d’Amposta”

 

Crearem el Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat d’Amposta”, amb finançament municipal i gestionat per les pròpies entitats musicals. Quina millor manera de commemorar els centenaris de La Lira i de la Fila que posar en marxa un projecte que dinamitzarà encara més musicalment la ciutat i també econòmicament?
Només ho farem amb el teu suport el dia 24 de maig!

12 T - MOTOR CULTURAL-02

 

 

Publicar una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>