Menú d'informació
Menú de notícies

Publicat per a mai 4, 2015 en Actualitat ampostina | 0 comentaris

Commemoració del 70è aniversari de l’alliberament de Mauthausen

La secció local d’Esquerra d’Amposta us convidem a la commemoració del 70è aniversari de l’alliberament de Mauthausen amb una xerrada-homenatge als ampostins i ebrencs que van patir la barbàrie dels camps d’extermini.
Serà avui dilluns dia 3 de maig, a les 20h a la biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó d’Amposta. Hi esteu convidats/es!

 

Imprimir

 

 

Publicar una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>