Menú d'informació
Menú de notícies

Publicat per a abr 30, 2015 en Actualitat ampostina | 0 comentaris

Demanem que es depurin totes les responsabilitats del cas Innova

Adam Tomàs

Aquest és el text íntegre del comunicat que vam enviar. El comparteixo amb tots vosaltres:

Adam Tomàs demana que es depurin totes les responsabilitats del cas Innova

 

El portaveu d’Esquerra d’Amposta ha lamentat veure la ciutat envoltada de guàrdia civil i ha demanat màxim respecte pel procés judicial

Desprès de l’escorcoll fet ahir per part de la Guàrdia Civil a l’Hospital Comarcal del Montsià i a l’Ajuntament d’Amposta, el portaveu d’Esquerra d’Amposta, Adam Tomàs, ha demanat respecte pel procés judicial i què es depurin totes les responsabilitats possibles.

El regidor republicà ha recordat que ‘ja fa temps que no ens sentim còmodes amb SAGESSA, sobretot arran de les auditories fetes i dels contractes que s’han anat fent des de l’Hospital Comarcal. Aquests, han generat una desconfiança que ha derivat amb que no signéssim els comptes anuals de l’Hospital i que ens abstinguéssim en la majoria de decisions’

Tanmateix, Tomàs ha posat de relleu que ‘l’oposició de l’Ajuntament no està representada al Consell de Direcció de SAGESSA, els únics representants són l’Alcalde i la Regidora de Serveis Socials, i tota la informació que ens arriba és per part d’aquests’.

En relació a les acusacions fetes per Manel Ferré en les que culpava al tripartit de l’Ajuntament de Reus d’aquestes irregularitats, Tomàs ha manifestat que ‘volem que s’arribi fins al final i que es depurin responsabilitats, independentment del partit que sigui. La millor eina que tenim els polítics per combatre la corrupció és la transparència i en aquesta qüestió demanem això, màxima transparència’.

El regidor republicà però no s’ha estat de manifestar, que ‘la darrera auditoria de l’Hospital Comarcal, que detectava 4 milions d’euros adjudicats de forma irregular en contractes, feia referència a l’any 2013, any en que hi havia un govern de CiU a la Generalitat, a l’Ajuntament de Reus, i a l’Ajuntament d’Amposta’. El portaveu també ha recordat que arran d’aquesta auditoria, el grup municipal d’Esquerra d’Amposta va demanar al Ple municipal que s’ampliés aquesta auditoria des del 2009 fins al 2014, per tal de donar màxima transparència en la gestió de l’Hospital Comarcal. La moció és va aprovar.

Podeu trobar la notícia a: http://locals.esquerra.cat/amposta/article/25824/adam-tomas-demana-que-es-depurin-totes-les-responsabilitats-del-cas-innova#sthash.6OQgP1MR.dpuf

Publicar una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>