Menú d'informació
Menú de notícies

Publicat per a abr 17, 2015 en Eleccions 2015, La candidatura, Nova Amposta | 0 comentaris

La candidatura: Número #1

Aquí us deixo una petita presentació meva. Criat entre el barri del Grau i del Centre, actualment de l”Acollidora. Sóc Enginyer Industrial i professor a l’Institut Montsià. Tinc la voluntat de ser Alcalde d’Amposta per millorar la situació dels nostres ciutadans creant treball i oportunitats per a tothom. Si ens doneu l’oportunitat us demostrarem que una ‪#‎novaAmposta‬ és possible.

1_ADAM TOMAS

Publicar una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>