Menú d'informació
Menú de notícies

Publicat per a abr 24, 2015 en Eleccions 2015, La candidatura, Nova Amposta, Plataforma "Sumem" | 0 comentaris

Estrenem seu electoral

Local campanyaAhir dia de Sant Jordi vam estrenar seu electoral. Es troba ubicada als “Quatre Cantons”. Allí podreu conèixer els membres de la candidatura d’Esquerra d’Amposta i les nostres propostes per a la ciutat,  i ens podreu  traslladar les vostres preocupacions i idees. La millor manera d’estar amb la gent i al costat de la gent!

Publicar una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>