Menú d'informació
Menú de notícies

Publicat per a mar 31, 2015 en Eleccions 2015, Nova Amposta, Plataforma "Sumem" | 0 comentaris

Un manifest nascut de la societat civil ampostina dóna suport a la candidatura encapçalada per Adam Tomàs

Sumem per Amposta

Aquest dilluns s’ha presentant públicament la plataforma ciutadana ‘Sumem Amposta’. L’objectiu, donar suport a la candidatura d’Adam Tomàs per tal de propiciar un canvi en el govern de l’Ajuntament d’Amposta.

La plataforma, que ha estat impulsada per una quinzena de persones de la societat civil i del món associatiu ampostí, veu ‘necessari’ que després de 28 anys de govern de CiU es porti a terme un canvi en l’Ajuntament. Davant la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó, Oriol Fuster, traductor i periodista actiu en l’associacionisme local; Inés Martí, mestra de primària al col·legi Soriano Montagut; i Carmen Grau, professora de l’Institut de Tecnificació, pertanyents cadascun d’ells a diferents generacions, han explicat objectius i accions.

Fuster ha subratllat que ‘és necessari un canvi a Amposta’. Aposten per la candidatura que aglutina, al voltant de la figura d’Adam Tomàs, diverses sensibilitats de l’esquerra i la societat civil ampostines. Representa, consideren, una proposta ‘oberta, transformadora i necessària des de la proximitat’.

La primera acció que ha portat a terme la plataforma ciutadana, és la redacció d’un manifest per tal que s’hi sumin tots aquells ampostins i ampostines que també veuen necessari el canvi i vulguin donar suport públic a la candidatura que encapçala Tomàs.


Per tal de recollir les adhesions a la plataforma s’ha habilitat la pàgina web www.sumemamposta.cat i el correu electrònic manifest@sumemamposta.cat

Publicar una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>