Menú d'informació
Menú de notícies

Publicat per a mar 23, 2015 en Eleccions 2015, Nova Amposta | 0 comentaris

Ens en fem ressò

Ens han fet arribar aquesta foto i compartim el criteri de què, aquests, són privilegis que s’han d’eliminar.
Quan Esquerra governi, eliminarem les places d’aparcament reservades a alcaldia que s’han creat després de les obres del carrer major, i més quan tenim a 100 metres l’aparcament de les antigues piscines i el soterrat del mercat, que ja que l’hem fet, els càrrecs públics siguem els primers a utilitzar-lo. Tots som iguals.

 

Publicar una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>