Menú d'informació
Menú de notícies

Publicat per a mar 22, 2013 en Articles | 0 comentaris

Tripartit a Amposta?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ja fa unes setmanes que Manel Ferré, l’alcalde d’Amposta, ha iniciat una campanya similar a la que va fer durant les eleccions municipals del 2011.

Davant el desgovern, la inoperància i algunes decisions totalment injustificades, com ara mantenir el contracte del local de 1.000 m2 del centre de rehabilitació, que ens costarà vora dos milions d’euros als ampostins i ampostines, CiU opta per llençar una cortina de fum al més pur estil de la pel·lícula que porta, precisament, aquest nom, La cortina de fum (Wag the Dog, 1997). En aquest film, el president dels Estats Units, després de ser sorprès in fraganti en una situació escandalosa uns dies abans de la seva reelecció, decideix inventar-se una guerra amb Albània que traslladi l’atenció de la premsa del seu affaire.

L’alcalde d’Amposta ha decidit inventar-se, per desviar l’atenció de la seva mala gestió i de la seva poca mà esquerra per establir ponts de diàleg amb l’oposició, l’existència d’un “tripartit” al consistori ampostí. Un tripartit entre ERC, PSC i PxC, ni més ni menys!! Segurament als ciutadans els resultaria més creïble que s’hagués inventat una guerra com és el cas de la pel·lícula, i més si tenim en compte que, d’acord amb les declaracions del regidor de PxC a l’Ajuntament d’Amposta, l’alcalde li ha fet l’oferta dos cops de pactar amb ell. Per tant, l’únic tripartit possible ara mateix al nostre poble estaria format per Convergència, Unió i PxC.

Aquest estil de dir públicament una cosa i als despatxos fer-ne una altra no és una novetat en Manel Ferré i els seus assessors. Recordem que a les eleccions municipals CiU va fer córrer que hi havia un pacte entre Esquerra i PSC i, sense cap mena de pudor, ens oferia a Esquerra un pacte preelectoral per repartir-nos la presidència del Consell Comarcal del Montsià i l’alcaldia d’Amposta passés el que passés a les eleccions; un pacte que, evidentment, no vam acceptar, ja que mai hem entès la política com un espai per obtenir pastís per repartir.

Des d’Esquerra instem l’alcalde, Manel Ferré, i la secció local de CiU d’Amposta, que deixin de banda els intents de manipulació de l’opinió ciutadana i es preocupin més de resoldre tots els conflictes que avui tenim per culpa de la seva manca de capacitat de gestió, per mantenir despeses inútils, lloguers desfasats i càrrecs de confiança. Rebaixi les xifres d’atur de la ciutat i comenci a fer cas de les mocions que presentem des d’ERC, que estan extretes de les demandes del poble.

Publicar una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>